AVYNA Trampoline Inground 305 cm camouflage

Deze trampoline valt mooi weg in het gras, het heet niet voor niets een camouflage trampoline! De trampoline staat 25cm boven de grond en heeft hierdoor een kleine opstap. Het voordeel van de opstap is dat er extra lucht door de luchtgaten van de beschermrand kan stromen. Wanneer een trampoline meer luchtstromen heeft tijdens het springen bevordert dat de springkwaliteit en maak je hogere sprongen!

Wij hebben de opdracht gekregen om deze mooie trampoline van Avyna in te graven. Wij zijn hiervoor naar het oh zo mooie Laren gereden! De klant heeft eerst onze showtuin bezocht in Woerden. Door een ruime keuze aan diverse modellen konden ze een weloverwogen keuze maken. Ook heeft deze klant het als zeer prettig ervaren om advies op maat te krijgen van onze verkoopmedewerkers. Er is zoveel keuze op het gebied aan trampolines!
Eenmaal in Laren aangekomen hebben we met de klant het plan nogmaals doorgenomen en meteen de definitieve plek van de kuil bepaald. Vervolgens hebben we de bus met aanhanger op de oprit geparkeerd en daarbij gezorgd dat wij zo dicht mogelijk bij de tuin kunnen staan. Want iedere meter extra lopen met kruiwagen vol grond is zonde van de energie en kost onnodig veel tijd.

Het prettige aan een inground Avyna trampoline is het buizenframe. Deze is heel gemakkelijk te monteren en heeft een dubbele buizensysteem voor extra stevigheid. Wij beginnen dan ook altijd met het monteren van de ring van het frame. Eenmaal gemonteerd leggen wij de ring op de plek waar de kuil gegraven moet worden. Dit maakt het voor ons een stuk makkelijker om de vorm en de maat van de kuil te bepalen. We steken dat met de schep het grond weg en maken een schuine kuil, als een soepkom. Doordat we schuin graven blijft de kuil stevig en zal deze niet snel verzakken of instorten. De klant heeft aangegeven dat wij het grond moesten afvoeren. Dit doen wij natuurlijk graag, wij rekenen daar wel een meerprijs voor. De rest van onze werkwijze kun je gemakkelijk zien bij het stappenplan
De oplevering was in de middag en hebben een tevreden klant achtergelaten.

Plaatsing October 3rd, 2019
Prijsklasse

Prijsindicatie

De ingraafprijs is afhankelijk van een aantal factoren die bovenop de basisprijs komen. Moeten wij bijvoorbeeld de gegraven grond ook meenemen en afvoeren?

Helemaal zeker weten? Vraag dan snel een offerte aan!

€€€
Locatie Laren
Trampoline Avyna trampoline inground 305 cm camouflage

Laten ingraven?

Heb je iets minder groene vingers of heb je al je tuingereedschap verkocht? Geen probleem! Ontvang binnen 3 minuten een offerte voor het ingraven van deze trampoline.

Trampoline vanaf
€ 749,00
Ingraafkosten
vanaf

Informatie ingraafprijs

De ingraafprijs is afhankelijk van een aantal factoren die bovenop de basisprijs komen. Moeten wij bijvoorbeeld de gegraven grond ook meenemen en afvoeren?

Helemaal zeker weten? Vraag dan snel een offerte aan!

€ 810,00
Onze partner Trampolinewinkel.nl
  • Gratis verzending boven de €60 euro
  • 30 dagen retour
  • Trampolines testen in onze grote winkel