BERG Trampoline Inground Champion 330 cm groen

Niet te groot, maar zeker niet te klein. Deze klant kiest voor een gemiddeld formaat trampoline. Hier worden straks mooie sprongen op gemaakt, met misschien wel een mooi koprol.

Wij waren in Amersfoort en hebben de opdracht gekregen een hele fijne trampoline in te graven. Voor ons niet alleen heel makkelijk te installeren, maar ook een prima formaat om het de hand in te graven. Wij hadden wij te maken met een aflopende tuin en met een verhoging. Dit maakt toetreding met een minigraver onmogelijk. Het met de hand ingraven vergt wel wat meer inspanning en kost meer tijd. Maar de strak blauwe lucht heeft een hoop goed gemaakt. Het is altijd prettig om op een droge dag de klus te klaren. Je hebt dan vaak droge grond en geen modderpoel.

We zijn begonnen met het monteren van het frame, zodat we de plek van het te graven gat konden afsteken met de schep. Wanneer dit is gedaan zie je de contouren van de kuil en kan het scheppen beginnen. De kuil is altijd zo'n 20 cm kleiner dan het frame van de trampoline. Dit hangt af van de breedte van de beschermrand. Dus neem deze trampoline, die heeft een frame van 330 cm de kuil heeft dan een diameter van 280 cm. De poten van de trampoline steunen op de rand van het gat. Doordat de poten van de trampoline niet in de kuil staan, graaf je de kuil schuin weg. Ga niet recht naar beneden graven, want dan is de kuil minder stevig.

Maak de kuil netjes gelijk, zoals op de foto. De kuil ziet er dan mooi egaal uit en is klaar om afgedicht te worden met het frame van de trampoline. Daarna monteer je de AirFlow springmat en de TwinSpring veren in het frame met de meegeleverde verenspanner. Let er wel op dat je met de rode veer begint, dan kom je aan het eind uit met opspannen.

Dan pak je de beschermrand en leg deze op de trampoline. Wij leggen vaak het logo van de trampoline naar de zichtkant. Dus de mooiste kant van de rand naar bijvoorbeeld het terras. Dan monteer je de beschermrand aan het frame met de meegeleverde elastieken. De beschermrand kan in het begint een beetje gekreukeld uit de doos komen, dit zal na enkele weken volledig wegtrekken. Als laatste dien je het frame van de trampoline vast te maken aan de grond. Er worden verankeringspinnen meegeleverd, deze druk je gemakkelijk de grond in. Wil je dat de trampoline echt goed verankerd is, maak hem dan vast aan 4 hard houten palen die je de grond in slaat. Dit voorkomt verzakking en dat bij extreme wind je trampoline er alsnog vandoor gaat.
De trampoline is nu af en klaar voor gebruik! Laat de kinderen maar komen.

Plaatsing October 1st, 2019
Prijsklasse

Prijsindicatie

De ingraafprijs is afhankelijk van een aantal factoren die bovenop de basisprijs komen. Moeten wij bijvoorbeeld de gegraven grond ook meenemen en afvoeren?

Helemaal zeker weten? Vraag dan snel een offerte aan!

€€€€
Locatie Amersfoort
Trampoline BERG Trampoline Inground Champion 330 cm groen

Laten ingraven?

Heb je iets minder groene vingers of heb je al je tuingereedschap verkocht? Geen probleem! Ontvang binnen 3 minuten een offerte voor het ingraven van deze trampoline.

Trampoline vanaf
€ 779,00
Ingraafkosten
vanaf

Informatie ingraafprijs

De ingraafprijs is afhankelijk van een aantal factoren die bovenop de basisprijs komen. Moeten wij bijvoorbeeld de gegraven grond ook meenemen en afvoeren?

Helemaal zeker weten? Vraag dan snel een offerte aan!

€ 810,00
Onze partner Trampolinewinkel.nl
  • Gratis verzending boven de €60 euro
  • 30 dagen retour
  • Trampolines testen in onze grote winkel