BERG trampoline Inground Favorit 270 cm met veiligheidsnet - grijs Veilig trampoline springen door het hoge Safety Net Comfort

Een ingegraven trampoline met net heeft een lage instap, waardoor de trampoline makkelijk en veilig te betreden is. De InGround trampoline is minder zichtbaar in de tuin dan de hoge trampoline.

De BERG Favorit is bij uitstek geschikt voor particulier gebruik. Is weersbestendig en voldoet aan de strenge veiligheidseisen van BERG (TUV , AIB en CE).


Weerbestendig:
Na een regenbui gelijk weer springen! Het frame heeft een speciale toplaag van zink, waardoor de trampoline roestbestendig is aan de binnen- en buitenkant. In de beschermrand zit schuim dat geen water opneemt en de rand is voorzien van een water afvoersysteem.


Goldspring basic:
Speciaal ontwikkeld voor jou en ook krachtig genoeg voor je ouders! De BERG Goldspring Basic veer is soepel en zorgt ervoor dat je lekker licht kan springen, de hele dag door!


Stevig op de grond:
Het frame en de poten zijn met elkaar verbonden door een speciaal kliksysteem. Extra stevig en er kan niets verschuiven tijdens het springen.


Extra informatie over de Favorit uitvoering.
De BERG Favorit heeft een brede beschermrand. Hierdoor zijn de veren veilige afgeschermd. Het materiaal is van bisonyl en garandeert jarenlang speelplezier. De veren zijn met driehoeksogen aan het springdoek bevestigd en maar liefst 8 maal doorgestikt.


Het frame is zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde gegalvaniseerd, daardoor roestbestendig. Dat maakt de trampoline extra duurzaam.


Garantietermijnen:
Trampolineframe: 5 jaar (8 jaar na registratie) en beschermrand, springdoek en veren: 2 jaar


Veiligheidsnet:
Veilig trampoline springen door het hoge Safety Net Comfort. Extra veilig door de zelfsluitende ingang met herkenbare witte bies. Hol net waardoor er een ruime afstand zit tussen de paal en het net. Doordat het net aan de buitenrand van de padding bevestigd is ontstaat er een groter springoppervlak.

Merk BERG
Springcomfort

Capaciteit

Diameter cm
Diepte kuil 65 cm
Trampoline vanaf
€ 609,00
Ingraafkosten
vanaf

Informatie ingraafprijs

De ingraafprijs is afhankelijk van een aantal factoren die bovenop de basisprijs komen. Moeten wij bijvoorbeeld de gegraven grond ook meenemen en afvoeren?

Helemaal zeker weten? Vraag dan snel een offerte aan!

€ 665,00
Onze partner Trampolinewinkel.nl
  • Gratis verzending boven de €60 euro
  • 30 dagen retour
  • Trampolines testen in onze grote winkel

Download de handleiding

Zelf deze trampoline ingraven? Wij hebben de handleiding voor je klaarstaan. Met één klik ben jij klaar om aan de slag te gaan!

Download de handleiding

Laten ingraven?

Heb je iets minder groene vingers of heb je al je tuingereedschap verkocht? Geen probleem! Ontvang binnen 3 minuten een offerte voor het ingraven van deze trampoline.

Bekijk de video!

Helaas hebben we van deze trampoline geen video beschikbaar. Onze ervaren hoveniers graven hem graag voor je in op basis van hun ervaring!