BERG Trampoline FlatGround 380 cm grijs

In Tienhoven lijkt altijd de zon te schijnen! Door de wolken zie je hem al en wat is dat fijn voor de monteurs. Op deze mooie dag hebben wij deze mooie trampoline ingegraven. Een trampoline met alles erop en eraan, zonder opstap, gelijk met de grond.

Wanneer je kiest voor een strak design en een trampoline die helemaal wordt geïntegreerd in je tuin, dan is de FlatGround van het merk BERG echt een uitkomst! Het stevige frame van deze trampoline wordt volledig ingegraven. Het enige wat je ziet zijn de beschermrand en het springdoek. Op deze trampoline spring je licht en fijn. De trampoline heeft namelijk TwinSpring veren, die zorgen voor lekkerder springen, en het AirFlow springdoek waardoor je hoger springt.

Onze klant Albert heeft een schitterend huis en daar past dan ook deze mooie trampoline bij! Onze monteurs zijn in de ochtend rond 8.00 uur begonnen. Doordat de achtertuin verbonden was met een boeren grasveld, konden wij de auto met aanhanger vlakbij de kuil parkeren. De minigraver had nog maar een klein stukje af te leggen tot de kuil en het zware werk kon beginnen!

Zoals altijd monteerden wij eerst het frame van de trampoline. Dit frame hebben we op het grasveld gelegd als mal om de exacte plek van de kuil te bepalen. We hebben toen met de schep een cirkel in het gras gestoken en het frame aan de kant gelegd. De minigraver heeft het meeste uitgegraven, het laatste stukje doen we altijd met de hand. Zo wordt de kuil nog mooier en krijgt beter zijn vorm. Doordat we een minigraver hadden, was het scheppen minder zwaar. We konden het grond met de kraan in de kruiwagen scheppen. Met deze kruiwagens werd het grond vervolgens afgevoerd. Toen de kuil gegraven was, hebben we de springmat en de TwinSpring veren gespannen aan het frame. Dit gaat erg makkelijk met de meegeleverde verenspanner. Daarna was de beschermrand aan de beurt, deze werd naadloos aan het frame bevestigd. Door de unieke beschermrandstabilisatie kan de beschermrand niet klapperen. Het eindresultaat mag er wezen! Wij hebben er weer een tevreden klant bij.

Plaatsing September 25th, 2019
Prijsklasse

Prijsindicatie

De ingraafprijs is afhankelijk van een aantal factoren die bovenop de basisprijs komen. Moeten wij bijvoorbeeld de gegraven grond ook meenemen en afvoeren?

Helemaal zeker weten? Vraag dan snel een offerte aan!

€€€€€
Locatie Tienhoven
Trampoline BERG trampoline Flatground Champion 380 cm grijs

Laten ingraven?

Heb je iets minder groene vingers of heb je al je tuingereedschap verkocht? Geen probleem! Ontvang binnen 3 minuten een offerte voor het ingraven van deze trampoline.

Trampoline vanaf
€ 1.099,00
Ingraafkosten
vanaf

Informatie ingraafprijs

De ingraafprijs is afhankelijk van een aantal factoren die bovenop de basisprijs komen. Moeten wij bijvoorbeeld de gegraven grond ook meenemen en afvoeren?

Helemaal zeker weten? Vraag dan snel een offerte aan!

€ 999,00
Onze partner Trampolinewinkel.nl
  • Gratis verzending boven de €60 euro
  • 30 dagen retour
  • Trampolines testen in onze grote winkel