BERG Trampoline Flatground 330 cm groen


Oh Oh Den Haag... mooie stad achter de duinen! Althans wij waren in Vroomdaal en is een villawijk in Den Haag van circa 100 hectare op een voormalig kassenterrein in het natuur- en recreatiegebied Madestein. Vlak bij Landgoed Ockenburgh, Kijkduin en the International School of the Hague. Op de dag van plaatsen zat alles mee!

Normaal weet je dat het op de Nederlandse wegen druk kan zijn in de ochtend. Wij zijn daarom al vroeg vertrokken vanaf Woerden via de A12 naar Den Haag. Het verkeer zat mee, dus we waren mooi op tijd. De uitgekozen trampoline is een BERG Flatground 330 cm met TwinSpring veren (schuine veren) en met een AirFlow springmat door een extra goede luchtstroming. De monteurs vinden deze trampoline erg fijn om te plaatsen, omdat het een eenvoudig systeem is om te monteren en omdat het eindresultaat altijd het perfecte plaatje is. Deze trampoline komt namelijk helemaal gelijk met het gras. Er is geen opstap en daardoor heel laagdrempelig om te gebruiken. De kids stappen er zo op en af. In deze situatie ook nog eens in een mooi grasveldje voor een zachte demping om de trampoline heen.

Onder het gras lag een kleine laag aarde en daaronder een zandlaag. Daar worden wij vrolijk van! Het is niet alleen makkelijk scheppen, ook is het goed voor de afwatering van het regenwater onder de trampoline. Je wilt namelijk niet dat het water onder de trampoline blijft staan. Op deze dag waren de weersvoorspellingen niet erg goed, maar wonder boven wonder bleef het een droge dag. Dit werkt voor ons altijd lekkerder, want aarde en regen wordt al snel modder. Deze klant heeft er ook voor gekozen om het grond door ons af te laten voeren! Hiermee wordt je als klant compleet ontzorgd en hoef je zelf niets meer te doen.
Er komt gemiddeld 8 kuub grond uit een kuil van dit formaat. Doordat de trampoline gelijk ligt met de grond, komt er meer grond vrij dan bij een inground trampoline die 27cm boven de grond staat. Wil je weten hoe wij exact te werk gaan? Check dan ons stappenplan

Plaatsing September 26th, 2019
Prijsklasse

Prijsindicatie

De ingraafprijs is afhankelijk van een aantal factoren die bovenop de basisprijs komen. Moeten wij bijvoorbeeld de gegraven grond ook meenemen en afvoeren?

Helemaal zeker weten? Vraag dan snel een offerte aan!

€€€€
Locatie Vroondaal
Trampoline BERG Trampoline FlatGround Champion - 330 cm - Groen

Laten ingraven?

Heb je iets minder groene vingers of heb je al je tuingereedschap verkocht? Geen probleem! Ontvang binnen 3 minuten een offerte voor het ingraven van deze trampoline.

Trampoline vanaf
€ 999,00
Ingraafkosten
vanaf

Informatie ingraafprijs

De ingraafprijs is afhankelijk van een aantal factoren die bovenop de basisprijs komen. Moeten wij bijvoorbeeld de gegraven grond ook meenemen en afvoeren?

Helemaal zeker weten? Vraag dan snel een offerte aan!

€ 925,00
Onze partner Trampolinewinkel.nl
  • Gratis verzending boven de €60 euro
  • 30 dagen retour
  • Trampolines testen in onze grote winkel