Berg Trampoline Inground 270 cm Favorit

Een mooie trampoline bij een schitterend huis! Dit is een opdracht in Nieuw ter Aar wat zo in een lijstje kan! Het zonnetje scheen, de locatie was goed en we werden goed ontvangen. Wij hebben het met veel plezier uitgevoerd.

Op de uitvoerdatum zijn wij vaak rond 8.00 uur aanwezig. We maken eerst kennis met de bewoners en spreken nogmaals het ingraafplan door. Hier maakt de klant gebruik van het afvoeren van de grond door ons. Daarom zetten wij onze bedrijfsauto met aanhanger het liefst zo dicht mogelijk bij de te graven kuil. Dit scheelt niet alleen onnodig meters lopen, maar we zijn ook sneller klaar zodat de kinderen snel kunnen springen. We monteren als eerste het frame van de trampoline en leggen deze op de plek waar de kuil dient te komen. Het frame gebruiken we als mal. We steken langs het frame met een spade / schep precies de vorm van de kuil. Nadat we een lijn hebben uitgetekend, halen we het frame weg en gaat het echte werk beginnen! Het graven van de kuil vergt veel energie, in dit geval hebben we het op verzoek van de bewoners met de hand de kuil gegraven.

Wanneer je een kuil met de hand graaft, blijft het grasveld mooier. Wij beschermen het gras altijd met grondplaten, hierop rijden we met de kruiwagens en of met de minigraver. Tijdens het graven loopt de andere monteur het grond naar de aanhanger. Als het gat is gegraven, monteren wij het frame verder af. We hangen de springmat in het frame en spannen de veren. Vervolgens wordt het frame over de kuil gemonteerd en verankerd. Als laatst monteren wij de beschermrand op het frame over de veren. De beschermrand wordt met grondankers in het gras vastgemaakt, zo kan er geen vuil of ongedierte onder de trampoline komen. De klus is geklaard, wij ruimen onze spullen op en nemen de verpakkingsmaterialen mee. Wij wensen de klant veel springplezier.


Plaatsing September 6th, 2019
Prijsklasse

Prijsindicatie

De ingraafprijs is afhankelijk van een aantal factoren die bovenop de basisprijs komen. Moeten wij bijvoorbeeld de gegraven grond ook meenemen en afvoeren?

Helemaal zeker weten? Vraag dan snel een offerte aan!

€€€
Locatie Nieuw ter Aar
Trampoline BERG trampoline inground Favorit 270 cm

Laten ingraven?

Heb je iets minder groene vingers of heb je al je tuingereedschap verkocht? Geen probleem! Ontvang binnen 3 minuten een offerte voor het ingraven van deze trampoline.

Trampoline vanaf
€ 459,00
Ingraafkosten
vanaf

Informatie ingraafprijs

De ingraafprijs is afhankelijk van een aantal factoren die bovenop de basisprijs komen. Moeten wij bijvoorbeeld de gegraven grond ook meenemen en afvoeren?

Helemaal zeker weten? Vraag dan snel een offerte aan!

€ 665,00
Onze partner Trampolinewinkel.nl
  • Gratis verzending boven de €60 euro
  • 30 dagen retour
  • Trampolines testen in onze grote winkel