Wij graven je trampoline in!

Wil je een trampoline laten ingraven door professionals? Dat scheelt jou een hoop werk, spierpijn en energie. Onze ervaren monteurs doen het graag voor jou. Wij graven dagelijks trampolines in en hebben daardoor heel veel ervaring.

De verschillende soorten:

Wil je een trampoline in je tuin die enigszins of volledig in de tuin weggewerkt is?
Er zijn momenteel 2 soorten inbouw trampolines:

  1. Inbouw trampoline = Een inground trampoline met korte poten die maximaal 20 cm boven de grond uitsteken.

  2. Volledig vlakke inbouw trampoline = Een volledig in de grond weggewerkte trampoline, zonder poten.

Hierdoor kan je extra makkelijk en veilig de trampoline betreden doordat deze trampoline laag bij de grond is, dus eigenlijk een win-win situatie.

De verschillende merken:

De inground en de volledig vlakke trampolines zijn er in verschillende kwaliteiten, maten en merken.
Hierbij de benamingen van de verschillende merken:

  • BERG:

    • InGround (inbouw trampoline, 20 cm)

    • FlatGround (volledig vlakke inbouw trampoline, 0 cm)

  • EXIT:

    • Ground (inbouw trampoline, 20 cm)

    • Ground level (volledig vlakke inbouw trampoline, 0 cm)

  • Salta:

    • Excellent Ground (inbouw trampoline, 20 cm)

    • Baseground (volledig vlakke inbouw trampoline, 0 cm)

  • Avyna:

    • Inground (inbouw trampoline, 20 cm)

    • FlatLevel (volledig vlakke inbouw trampoline, 0 cm)

  • Akrobat:

    • Inground (inbouw trampoline, 20 cm)

    • Flat to the ground (volledig vlakke inbouw trampoline, 0 cm)

Daarnaast zijn ze vaak met én zonder veiligheidsnet verkrijgbaar. Ook kun je nog eens kiezen uit verschillende kleuren beschermranden! Kortom, er is altijd een inbouw trampoline die bij je past! Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van de trampoline die het beste bij je past, bekijk dan onze aanbevolen trampolines.

Stap 1 - Trampoline uitkiezen:

Je kiest een trampoline uit die het beste in jouw tuinsituatie past. Vind je het lastig om een keuze te maken? Kom gerust langs in Woerden, wij hebben een showtuin waar ruim 50 trampolines te testen zijn. Wij kunnen je voorzien van goed advies en nemen echt even de tijd voor jou. Wij hebben honderden verschillende trampolines uit voorraad leverbaar en kunnen daardoor snel leveren.

Stap 2 - Het offerte formulier invullen:

Wanneer je in onze showtuin bent, zullen we samen het offerte formulier invullen. Vul je het liever thuis in, kan dat ook. Je ziet binnen een paar minuten wat de kosten zijn om de uitgekozen trampoline in te graven.

Stap 3 - Datum prikken:

Wij nemen altijd nog even contact met jou op om alles nogmaals door te nemen en om een datum te plannen.

Stap 4 - Dag van montage en ingraven:

Wij zullen in de ochtend rond 8.00u aanwezig zijn. Je hoeft niet de hele dag thuis te zijn als wij de werkzaamheden uitvoeren. Na het doornemen van de klus en het exact aanwijzen van de plek, kun je gerust gaan werken of je dagelijkse dingen doen. Het is wel handig dat je bereikbaar bent voor eventuele vragen.

Stap 5 - Oplevering:

Na een dag hard werken is het tijd om de trampoline op te leveren. Onze monteurs zullen samen met jou kijken naar het eindresultaat. Ook vindt dan eventuele restantbetaling plaats.

Stap 6 - Springen maar!

Het is tijd om te springen, de kinderen zullen het geweldig vinden!

Veelgestelde vragen
Kan ik een trampoline laten ingraven die ik elders heb gekocht?

Nee, wij graven alleen trampolines in die bij ons zijn aangeschaft.

Waarom is handmatig ingraven duurder dan met een kraantje?

Wanneer wij een gat met het kraantje ingraven, zijn we sneller klaar en is het minder arbeidsintensief. Handmatig zegt het al, er komt meer handwerk aan te pas. Dit duurt langer en daarom is de prijs hoger.

Wat is het verschil tussen een inground en een flatground trampoline?

Een flatground trampoline wordt helemaal gelijk met de grond ingegraven zonder opstaande rand. De inground versie heeft altijd een opstap van 20 tot 25 cm.

Flatground:
Voordeel: Het ziet er mooier en strakker uit (helemaal gelijk met het maaiveld).
Nadeel: De kuil moet dieper worden gegraven, dus meer werk en daarom een stuk prijziger.
Nadeel: Er komt sneller vuil op de springmat.

Inground:
Voordeel: De inground springt vaak iets lekkerder, omdat de trampoline meer lucht krijgt via de zijkanten tijdens het springen.
Nadeel: Je hebt een opstaande rand, een opstapje.

Hoe laat beginnen jullie met ingraven?

Wij proberen rond 8.00 uur aanwezig te zijn. Dit is afhankelijk van de drukte in het verkeer.

Monteren jullie ook bij een bestaand gat?

Indien er al een gat aanwezig is, zullen wij de trampoline liever niet monteren of verder op maat ingraven.
Waarom niet? De kans dat de trampoline niet goed gaat passen is erg groot. Indien het gat te groot is gegraven, moet het gat worden opgevuld met nieuw grond, dit zal altijd een zwakke plek blijven. Wij raden daarom aan een trampoline uit te kiezen die wel helemaal over het bestaande gat past.

Regelen jullie ook de afwatering?

Nee, dat is meerwerk en kan los worden geoffreerd. Wanneer je ondergrond bestaat uit zand is er geen afwatering nodig, omdat het water gemakkelijk weg kan via het zand. Bij klei is dat wel aan te raden, want water loopt dan niet zo gemakkelijk weg.

Tip: boor 3 gaten in het diepste punt van de gegraven kuil (met een grondboor) en vul deze met grind. Nu kan het water makkelijker weglopen.
Wil je het helemaal goed doen, vraag dan aan uw hovenier een drainage te maken naar een put of sloot. Is deze mogelijkheid er niet, dan is een dompelpomp een oplossing.

Zit de houten bekisting er standaard bij?

Bij ronde trampolines maken wij geen bekisting. Een rond gat met een schuine afgrond zal niet snel instorten. Tegenwoordig worden trampolines geleverd met een kort onderstel. Wij graven dus alleen een schuin gat weg onder de springmat. Wij hoeven dus niet het gehele frame meer in te graven zoals vroeger!

Bij rechthoekige inground trampolines maken wij wel een houten bekisting. Het gat heeft namelijk haakse hoeken en kan daardoor sneller instorten. Heb je een ondergrond met alleen maar klei, dan is een bekisting niet noodzakelijk.

Waarom laten ingraven?
  • In laten graven en monteren door professionals
  • Scheelt een hoop werk, energie en spierpijn.
  • Binnen een paar weken uitgevoerd

Bekijk onze handleidingen

Wanneer je besluit zelf je trampoline in te graven is het wel zo fijn om alvast een handleiding te hebben. In deze handleidingen wordt uitvoerig uitgelegd hoe je te werk moet gaan en waar je rekening mee moet houden.

Bekijk onze handleidingen

Bekijk onze projecten

Wij laten deze projecten niet alleen zien om een goed beeld te krijgen van welk werk wij leveren. Wij leggen bij de projecten ook stap voor stap uit hoe wij te werk zijn gegaan. Je kunt dit gebruiken als stappenplan om zelf je trampoline in te graven, of je besteed het alsnog aan ons uit.

Bekijk onze projecten