BERG trampoline Inground Ultim Favorit 280 x 190 cm met veiligheidsnet - groen met een lage instap waardoor het gemakkelijk en veilig is om op te stappen.

De BERG InGround trampoline met een safety net heeft een lage instap waardoor het gemakkelijk en veilig is om op te stappen. De InGround trampoline is minder zichtbaar in de tuin dan een hoge trampoline. Met veel aandacht en zorg is de BERG Ultim Favorit ontwikkeld. Dat heeft geresulteerd in een uitstekende trampoline, die veilig is in gebruik.

Op een rechthoekige trampoline kan je over de hele lengte heerlijk springen. De sprongen die je maakt op een rechthoekige trampoline zijn beter controleerbaar. Daarom worden rechthoekige trampolines gebruikt binnen de Olympische topsport.

De vorm van de Ultim Favorit zorgt dat de trampoline perfect past bij een geometrisch tuinontwerp. De maat van de trampoline (2,80 x 1,90m) zorgt dat de trampoline in vrijwel elke tuin handig te plaatsen is.

Beschermrand:
De Favorit beschermrand heeft een beschermende overlap van de padding over de veren.
De binnenkant van de rand is voorzien van waterafstotende ‘‘closed cell foam’’ (20-10mm dik) De buitenlaag is gemaakt van versterkt PVC en is weerbestendig.

Springdoek:
Door de open netstructuur wordt het springdoek niet heet en is het ook niet heet aan de voeten. Hierdoor is hij ook waterdoorlatend en daardoor langer weerbestendig.
Het is een duurzaam springdoek van zeer sterk geweven polypropyleen. De lussen voor de metalen verenogen zijn bevestigd met 8 rijen stiksel.

Veren:
De Ultim Favorit 280 heeft lange soepele goldspring veren. Gegalvaniseerd met een degelijke roestbestendige zinklaag.

Frame:
De Ultim Favorit heeft een solide frame van sterke buizen met een aanzienlijke buisdikte in vergelijking met trampolines in deze maat van andere merken. Het frame is zeer roestbestendig door de speciale dubbele coating op de buis. Het frame is gemakkelijk te assembleren.
Het frame van de Ultim Favorit 280 heeft 8 korte (InGround) poten.

Veiligheidsnet:
Je kunt veilig trampoline springen door het hoge Safety Net Comfort. Doordat het net aan de buitenrand van de padding bevestigd is ontstaat er een groter springoppervlak. Dit net is extra veilig door de zelfsluitende ingang met herkenbare witte bies en door het dikke schuim rondom de safetynetpalen. De stevige paalhoezen beschermen de Safety Net palen tegen weersinvloeden.

Garantietermijnen:
Trampolineframe: 5 jaar (8 jaar na registratie) en op de beschermrand, springdoek en veren: 2 jaar.

Merk BERG
Springcomfort

Capaciteit

Afmeting cm x cm
Diepte kuil 65 cm
Trampoline vanaf
€ 749,00
Ingraafkosten
vanaf

Informatie ingraafprijs

De ingraafprijs is afhankelijk van een aantal factoren die bovenop de basisprijs komen. Moeten wij bijvoorbeeld de gegraven grond ook meenemen en afvoeren?

Helemaal zeker weten? Vraag dan snel een offerte aan!

€ 729,00
Onze partner Trampolinewinkel.nl
  • Gratis verzending boven de €60 euro
  • 30 dagen retour
  • Trampolines testen in onze grote winkel

Download de handleiding

Helaas hebben we van deze trampoline geen download beschikbaar. Onze ervaren hoveniers graven hem graag voor je in op basis van hun ervaring!

Laten ingraven?

Heb je iets minder groene vingers of heb je al je tuingereedschap verkocht? Geen probleem! Ontvang binnen 3 minuten een offerte voor het ingraven van deze trampoline.

Bekijk de video!

Helaas hebben we van deze trampoline geen video beschikbaar. Onze ervaren hoveniers graven hem graag voor je in op basis van hun ervaring!