BERG trampoline Inground Ultim Champion 330 x 220 cm - grijs met AirFlow springmat en TwinSpring veren

Op de BERG InGround EazyFit kan iedereen heerlijk springen! Het ontwerp van de trampoline zorgt dat je lang en veilig kan springen op een uitstekende trampoline. Het voordeel van een rechthoekige trampoline ten opzichte van een ronde trampoline is dat je over de hele lengte lekker kan springen. Door de vorm past de trampoline ook in vrijwel elke tuin.

Het AirFlow Springdoek laat 50% meer lucht door. Dit zorgt voor minder luchtweerstand en resulteert in beter springcomfort en hoger & soepeler springen. Doordat de TwinSpring Gold veren schuin staan zijn ze extra lang en soepel zonder dat dit ten koste gaat van het springoppervlak. De trampoline is extra veilig door de dikke en brede PVC-beschermrand van 38 cm. De beschermrand heeft door een onder en bovenlaag van wel 0,55 mm dik PVC een extra lange levensduur!

Optioneel is een Safety Net, deze heeft een zelfsluitende ingang met herkenbare bies, dik schuim rondom de palen en is van goede kwaliteit. Wel zo veilig! De constructie van de trampoline en van het net is door de constructie en door de stalen klemmen en montagestukken zeer stevig.

Beschermrand:
- De trampoline is voorzien van een groene beschermrand met een schuimlaag van wel 30mm dik over de hele breedte.
- De beschermrand is 380mm breed, wat zorgt voor een goede beschermde overlap van de padding over de veren.
- De schuimlaag bestaat uit het waterafstotende ”closed cell foam”.
- Het schuim in de beschermrand wordt omhuld door een dikke, weerbestendige buitenlaag van versterkte PVC.

Frame:
- Degelijk frame van dikke buizen met een grote diameter (42mm) en een dikke wanden (2mm dik).
- Het frame is roestbestendig en voorzien van een degelijke zinklaag.
- Het frame bevat een veilig en gebruiksvriendelijk kliksysteem in het frame tussen de poten en het bovenframe.

AirFlow Springdoek:
Dit model is voorzien van het unieke BERG Airflow springdoek. Deze laat 50% meer lucht door, zodat je nog lekkerder springt.
- Duurzaam springdoek van een zeer sterk geweven polypropylene.
- Het springdoek bevat speciale veerogen voor het TwinSpring System.
- De lussen voor deze sterke metalen veerogen zijn zeer degelijk bevestigd met wel 8 rijen stiksel.

Veren:
- De Grand Champion is uitgerust met het innovatieve TwinSpring System. Dit is een systeem van extra veel , schuin geplaatste veren, waardoor de trampoline een uniek springkarakter heeft.
- BERG TwinSpring Gold (uit de Goldspring serie) wordt gebruikt in het TwinSpring System.
- Deze BERG TwinSpring Gold is een lange, slanke veer, die volledig gegalvaniseerd (van binnen en van buiten) met een degelijke roestbestendige zinklaag.
- Het installeren van de veren is met het gebruiksvriendelijke installatie systeem erg makkelijk. Het springdoek bevat 4 rood gemarkeerde veren-ogen en in het ronde frame (toprail) van de trampoline zijn ook 4 locaties rood gemarkeerd. Span de veren op tussen de rode locaties op het frame en de rode veren-ogen en het springdoek is altijd goed geïnstalleerd.

Merk BERG
Springcomfort

Capaciteit

Afmeting cm x cm
Diepte kuil 80 cm
Trampoline vanaf
€ 859,00
Ingraafkosten
vanaf

Informatie ingraafprijs

De ingraafprijs is afhankelijk van een aantal factoren die bovenop de basisprijs komen. Moeten wij bijvoorbeeld de gegraven grond ook meenemen en afvoeren?

Helemaal zeker weten? Vraag dan snel een offerte aan!

€ 799,00
Onze partner Trampolinewinkel.nl
  • Gratis verzending boven de €25 euro
  • 30 dagen retour
  • Trampolines testen in onze grote winkel

Download de handleiding

Zelf deze trampoline ingraven? Wij hebben de handleiding voor je klaarstaan. Met één klik ben jij klaar om aan de slag te gaan!

Download de handleiding

Laten ingraven?

Heb je iets minder groene vingers of heb je al je tuingereedschap verkocht? Geen probleem! Ontvang binnen 3 minuten een offerte voor het ingraven van deze trampoline.

Bekijk de video!

Helaas hebben we van deze trampoline geen video beschikbaar. Onze ervaren hoveniers graven hem graag voor je in op basis van hun ervaring!