BERG trampoline Flatground Elite Ultim 500 cm zwart met AirFlow springmat en TwinSpring veren

De BERG Ultim Elite FlatGround 500 is dè uitdaging voor de onbevreesde freestyler!

Het AirFlow Springdoek laat 50% meer lucht door. Dit zorgt voor minder luchtweerstand en resulteert in beter springcomfort en hoger & soepeler springen. Doordat de TwinSpring Gold veren schuin staan zijn ze extra lang en soepel zonder dat dit ten koste gaat van het springoppervlak. De trampoline is extra veilig door de dikke en brede PVC-beschermrand van 40 cm. De beschermrand heeft door een onder en bovenlaag van wel 0,55 mm dik PVC een extra lange levensduur!

Optioneel tegen een meerprijs verkrijgbaar, de unieke AeroWal.
De unieke AeroWall is ontworpen voor het uitvoeren van (extreme) tricks door de échte jumpers. De Wall wordt opgepompt en wordt daarna bevestigd aan een super stevig en solide frame. Hierdoor is de Wall zeer stevig en geschikt om tegenaan te springen.
De Wall is eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. Onze gepatenteerde ‘drop stich technologie’ zorgt ervoor dat het springoppervlak van de AeroWall altijd superstrak is

Welke vette tricks zou jij laten zien?
Wist je dat je wel 56 verschillende combo’s kan maken op de Ultim met de Aerowall?! Tik ‘em aan met je handen, zet je af voor een backflip of loop ertegen op en land op je rug. Nu kan je freestyle gaan op de BERG Ultim Elite met Aerowall.

Van alle trampolines spring je het lekkerste op de BERG Ultim Elite FlatGround. Deze trampoline is speciaal ontworpen voor het leren en uitvoeren van de stoerste (nieuwe) tricks.


Makkelijke en hogere sprongen:
Net als de Olympische trampolines heeſt deze Ultim Elite een rechthoekige vorm. Een grote, rechthoekige trampoline heeft meer springkracht dan een ronde trampoline. Dit komt omdat je niet automatisch naar het midden van de trampoline wordt gedreven zoals dit bij een ronde trampoline wel het geval is. Op een rechthoekige trampoline heb je ook meer controle over de sprongen die je maakt. Hierdoor kunnen kinderen makkelijker hoger springen. Dit komt door de spanning op de veren en het frame bij een rechthoekige trampoline.


Ook als je kind op turnen zit of aan atletiek doet, kies je beter voor een rechthoekige trampoline.


Een ander voordeel van een rechthoekige trampoline is dat deze ook in een kleinere tuin beter te integreren is dan een ronde trampoline. Door de strakke rechthoekige vorm staat deze trampoline vaak mooier in een moderne tuin.


Voordelen van een FlatGround:
Een FlatGround trampoline wordt naadloos geïntegreerd in je tuin. De beschermrand van de trampoline ligt namelijk op gelijke hoogte met de tuin zelf. Dit maakt de trampoline onopvallend en zeer gemakkelijk te betreden.


AirFlow springmat:
Minder weerstand met het BERG AirFlow springdoek
Dit springdoek is 50% meer luchtdoorlatend t.o.v. een standaard springdoek. Dit zorgt voor minder (lucht)weerstand tijdens het springen, waardoor je hoger springt.


TwinSpring veren:
Groter springoppervlak met TwinSpring Gold.
De schuingeplaatste TwinSpring Gold veren zorgen ervoor dat er een groter springoppervlak ontstaat. Daardoor kan je ook aan de zijkant van de trampoline fijn en licht springen!


Beschermrand:
Extra lange levensduur door Elite beschermrand
Deze schuimlaag bestaat uit het waterafstotende ‘’closed cell foam’’. Het schuim in de Elite beschermrand wordt omhuld door een dikke, weerbestendige buitenlaag van versterkt PVC


De Ultim Gapless beschermrand is extra veilig:
De gapless beschermrand bestaat uit één doorlopend stuk schuim. Dit zorgt voor een volledige bescherming van de veren en het frame. De beschermrand is maar liefst 44 cm breed en 45 mm dik.


Frame:
Het rechthoekige kokerframe van de Ultim Elite FlatGround bestaat uit een sterk profiel van 140x80mm, zorgt voor meer veiligheid en is zeer sterk en van hoge kwaliteit. Hierdoor beweegt de trampoline niet en is de trampoline geluidsarm. Het frame is daarbij erg stil, dus kraakt op piept niet.


Merk BERG
Springcomfort

Capaciteit

x 5

Afmeting cm x cm
Diepte kuil 100 cm
Trampoline vanaf
€ 2.529,00
Ingraafkosten
vanaf

Informatie ingraafprijs

De ingraafprijs is afhankelijk van een aantal factoren die bovenop de basisprijs komen. Moeten wij bijvoorbeeld de gegraven grond ook meenemen en afvoeren?

Helemaal zeker weten? Vraag dan snel een offerte aan!

€ 999,00
Onze partner Trampolinewinkel.nl
  • Gratis verzending boven de €60 euro
  • 30 dagen retour
  • Trampolines testen in onze grote winkel

Download de handleiding

Helaas hebben we van deze trampoline geen download beschikbaar. Onze ervaren hoveniers graven hem graag voor je in op basis van hun ervaring!

Laten ingraven?

Heb je iets minder groene vingers of heb je al je tuingereedschap verkocht? Geen probleem! Ontvang binnen 3 minuten een offerte voor het ingraven van deze trampoline.

Bekijk de video!

Vind je het handiger om te zien en dán te doen? Bekijk dan onze korte video met instructies over het ingraven van deze trampoline.

Bekijk de video